Facebook Instagram Twitter Youtube Mobile RSS

Various Artists - Gramaphone (Vol 1)

آلبوم بدون کلام و بسیار زیبا به نام گرامافون شامل 10 قطعه بی کلام

آهنگسازان: لابینا فامیلی، آرام نور بخش، شهاب اریایی، سایه، سامان ابراهیهمی، میثم تئو، فرهنگ، محمد مستر ، رادوین
تهیه کننده: محمد اریک


Track List:
01. Intro (Prod By Aram Noorbakhsh)
02. Bad Trip (Prod By LaBina Family)
03. The Roar Of a Wave(Prod By Radwin)
04. Sound of GoodBye [Remix] (Prod By Mamad Master)
05. Brainless (Prod By Shahab Ariae)
06. Fuking World (Prod By Aram Noorbakhsh)
07. Shab (Prod By Saye)
08. Sazesh (Prod By Meysam Teo)
09. I Feel Happy Today (Proud By Far Hang)
10. Low (Outro) (Proud By Saman En1)

Exclusively licensed to Sarcheshmeh by the artist.
Published on Jul 23, 2014

Listen and Download Full Album High Quality Various Artists - Gramaphone (Vol 1) شنیدن دانلود آلبوم کامل فول لینک مستقیم پلیر آنلاین